Vilka är vi?

SverigeExpressen är ett bolag som strävar efter att hjälpa kunderna med alla typer av transport och logistikfrågor. Hos oss får du alltid personlig service, och slipper långa köer.

Vi har vårt säte i Borås, men tack vare vårt genuina samarbete med andra nominerade åkerier runt om i landet och Europa kan vi hjälpa er med alla typer av transporter.

Söker du efter ett pålitligt transportföretag som ser till att ditt gods levereras i tid? Vi löser dina fraktbehov och kan åta oss alla sorters leveranser. Det spelar ingen roll om det är en stor eller en liten försändelse – vi sköter logistiken i sin helhet

Vår bakgrund

Håkan Rundquist har varit intresserad av körning sedan han var fem år, då han följde med på sin första långresa från Gränna till Västerås med sin far. Från 20-års åldern började Håkan köra land och rike för att leverera gods.

Han började som chaufför på Adamssons Åkeri i Jönköping, som idag är Schenker. Där arbetade han sig upp till att bli en erfaren och respekterad förare. Under årens gång har Håkan sett alla olika sidor av branschen, från långa körningar på landsbygden till stressiga dagar i storstadsområden.

Efter många år av körning bestämde sig Håkan att starta sitt egna transportföretag. Han hade länge drömt om att erbjuda en tjänst som är mer personlig och kvalitativ än vad han själv sett i branschen. Han investerade allt han hade i företaget och började bygga upp en flotta av pålitliga kollegor som delar samma vision.

Företaget växte och Håkan blev känd för sin noggrannhet och förmåga att hantera snabba och svåra leveranser. Idag har SverigeExpressen en stark relation med sina kunder och är alltid redo att göra det lilla extra för att se till att leveransen går så smidigt som möjligt. Han ser tillbaka på sina år som lastbilschaufför som en viktig tid i sitt liv, som lärde honom allt som behövdes för att starta och driva ett framgångsrikt företag

Vår Vision

Vår vision är att stå fast vid våra ambitioner och löften, leverera gods säkert och i utsatt tid, samt att utöka vår fordonsflotta för att kunna säkerställa ännu fler möjligheter för våra kunder.

Vi lovar Expressfrakt på det mest optimala sättet.

VD

Håkan Rundqvist

Kvalité

Vi håller en hög kvalité, från förfrågan till leverans, och försäkrar oss om att våra leveranser kommer fram i bra skick.

Effektivitet

Med vårt stora utbud av avgångar och nätverk kan vi effektivt och snabbt skicka era leveranser.

Flexibilitet

Vi hjälper er att ta fram rätt lösning som passar er vare sig det handlar om ett paket eller specialleverans av en maskin.

Snabba och säkra expressleveranser

Om du väljer expressleverans garanterar du en snabb och säker leverans med högsta kvalité. Vår målsättning är att varje kund ska känna sig nöjd och trygg när de anlitar oss.

Läs mer

Dagliga linjebilar i hela Sverige & Europa

Med våra dagliga linjebilar har vi möjlighet att hjälpa er med körningar i hela Sverige och Europa, vare sig det handlar om en liten sändning som stor.

Läs mer

Transporter av specialförsändelser!

Vi har utbildade och erfarna förare och modern utrustning för att hantera alla typer av specialtransporter, inklusive maskintransport, budtransport, ARD och lagerflytt.

Läs mer
Sändningar
KM per månad
Nöjda kunder

Få offert

Vi besvarar ordinarie förfrågningar inom en timme. Express besvaras inom 5 minuter.

Få offert