Att skicka
med Expressleverans

Expressleverans är valet för er som behöver få tillgång till leveransen snabbt, till exempel för att hantera en nödsituation eller för att möta en viktig deadline. Med en expressleverans handlar det om att få varorna levererade så snabbt som möjligt, oftast inom en dag eller mindre. Givetvis med samma kvalité som övriga leveranser.

Hur funkar det?

Du kan svara på vårt kontaktformulär med all nödvändig information så svarar vi dig inom 5 minuter. Vid godkännande av offert så är vi hos dig och plockar upp godset inom 2 timmar för att åka raka vägen till mottagaradressen. Vid expressleveranser åker en dedikerad bil för just ert gods.

Expresstransport

Vi erbjuder inte enbart expressleveranser med budbilar utan även större fordon. Önskar ni att boka en lastbil och släp kan detta anpassas efter era logistikbehov.

Expresslogistik

Vi hjälper er att hantera och optimera hela processen för att leverera varorna snabbt. Från att hämta upp dem på ursprungsorten till att leverera till mottagaren. Kontakta oss så hjälper vi er att optimera era logistiklösningar.

Vad kostar en leverans?

För att ni ska få en prisuppskattning för en tjänst kan ni begära en offert och lämna in detaljerna för er försändelse och önskemål. Då skickar vi ett prisförslag till er inom en kort tid.

Få offert

Allmänna frågor

Vad är expressleveranser och när är det lämpligt att använda dem?

Expressleveranser är lämpliga att använda i situationer där det är viktigt att få en försändelse levererad snabbt, till exempel: När försändelsen innehåller viktigt eller brådskande material, t.ex. dokument eller reservdelar, eller när försändelsen är en del av en affärsverksamhet och behövs för att hålla produktionen eller tjänsteleveransen igång.

Hur fort är ni på plats vid en expressbokning?

Från att vi fått godkännande av offerten så brukar vi vara på plats inom max 2h för upphämtning.

Kan jag spåra mitt gods?

Nej, För tillfället kan du inte spåra ditt gods via någon karta, men du kan alltid ringa eller maila till oss för att få en uppdatering. Vi svarar alltid och du slipper långa köer!

Vi vill frakta ADR med express, löser ni detta?

Självklart löser vi detta. Vi behöver bara veta vilken ADR-Klass & UN-Nummer ert ADR gods har. Är ni osäkra? läs gärna på vår artikel om ADR här: https://sverigeexpressen.se/adr/

Erbjuder ni extra gods försäkring?

Ja tillsammans med Trygg-Hansa så kan vi erbjuda en extra försäkring, Vänligen kontakta oss innan om ni önskar detta.

Kontakta oss

Gäller det brådskande ärende? Vi rekommenderar att du ringer oss för snabbare hjälp.