Expresstransporter inom Sverige & Europa
SverigeExpressen AB

Övrig transport

365 dagar om året

Stabila 24/7

SverigeExpressen är det självklara valet för dig som vill ha säkra och snabba transportlösningar av såväl små som stora försändelser i hela Sverige och Europa.

Några av de olika transporttyper som vi erbjuder:

  • Expresstransporter
  • Linjetransporter
  • ADR-transporter
  • Maskintransporter
  • Lagerflytt
  • Högvärdigt gods
  • Utrikestransporter

Expressleveranser

Expressleveranser

Maskintransporter

Vi vill gärna vara ditt förstahandsval när du behöver säkra och punktliga maskintransporter! Sverigeexpressen transporterar maskiner av olika slag och vi utför uppdrag i hela landet. Våra moderna lastbilar har kapacitet att köra både lätt och tungt gods, samt professionella chaufförer som ser till att lastning och lossning utförs med största säkerhet.

Budtransporter

Har du gods och paket som behöver komma fram snabbt till mottagaren? Då erbjuder vi effektiva och trygga budtransporter där vi utgår från dina behov och specifikationer.

ADR-transporter

Har du ämnen och föremål som kan orsaka skador på miljö, egendom och människor om man inte handskas med dem på rätt sätt? Det ställer extra höga krav på denna typ av transport och vi har den kompentens som krävs för att utföra transporter av farligt gods.
ADR är ett regelverk som gäller i hela Europa och vi följer bestämmelser samt har tillstånd att genomföra transporter av farligt gods.

Utrikestransporter

Har du gods som ska skickas till och från Europa? Vi utför transporter regelbundet till bland annat Tyskland och Holland.

Lagerflytt

Vi utför uppdrag åt kunder som ska flytta sitt lager till annan plats, eller kanske rentav flytta hela sin verksamhet. Vi gör det smidigt och enkelt!

Högvärdigt gods

Finns det gods som kräver specifika transporter på grund av värdet, så anpassar vi den körningen med en precision och största noggrannhet efter den kravspecifikation som ni lämnar ansvaret till oss för.